Nieuws

Subsidie asbest verwijderen

Subsidie voor het verwijderen van asbest. Klik op de onderstaande link voor meer informatie hierover. Indien u vragen heeft  hierover neem dan contact met ons...

Lees meer »

Contact

Jongsma Bouw en Timmerwerken
Achterwei 25-1
9216 VH Oudega Smallingerland
Telefoon : 0512 - 370 122
Mobiel : 06 - 46 140 368
0512 - 370 122
info@jongsmabouwentimmerwerken.nl

Zakelijke gegevens

K.v.K. 01104772 Leeuwarden
BTW nr. 107.107.958.B01
NL07RABO034.98.38.674

Wie zijn wij

Roel Jouke Jongsma is mijn naam en van jongs af aan is het timmermansvak mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 16e tot mijn 27e ben ik werkzaam geweest bij Heijmans bouw b.v. waar ik als  uitvoerder ben geëindigd. In die periode heb ik mijn kennis en ervaring kunnen vergroten. In 2004 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Mijn echtgenote draagt zorg voor de boekhouding van het bedrijf en tevens is zij werkzaam in ziekenhuis Nij Smellinghe. Samen hebben we vier jongens, Werner, Jurre, Roemer en Marius. 

De kracht van het bedrijf is dat ik samen met de opdrachtgever meedenk naar de juiste uitvoering van de werkzaamheden die volledig in het door de opdrachtgever beoogde doel passen. We werken samen met onderaannemers die ons bekend zijn en kunnen dan ook elk project doen slagen. Er kan een totaal pakket geleverd worden zoals de opdrachtgever dat wenst. De korte lijnen naar de onderaannemers maken dit mogelijk. Vakmanschap staat bij mij hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring heb ik de juiste knowledge in huis. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste snufjes op bouwgebied volg ik workshops via bedrijven uit de bouwsector , lees ik vakbladen en probeer ik nieuwe ontwikkelingen uit. Vooral in deze moderne tijd wil de opdrachtgever graag op de hoogte gebracht worden van de verschillende mogelijkheden op het gebied van verbouw ,materiaalkeuze, duurzame producten, energiezuinige producten, goedkopere versies daarvan. Het moet voor de klant goed aanvoelen en wat heel belangrijk is ook voor de portemonnee. Want er geld nog steeds “wie betaald, bepaald”.

We beleven ontzettend veel plezier aan ons bedrijf en er is geen dag hetzelfde. Mocht u plannen hebben om iets te gaan verbouwen, uit te breiden, renoveren, materialen nodig hebben, bouwkundig advies of van andere aard. Kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen, ik kom graag bij u langs. We kunnen dan samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Technishe realisatie MeTas